, , , ,

Yeni Sezon Kap Modelleri

04:03:00

Sonbahar kış aylarının vazgeçilmez dış giyim ürünü kaplar yeni sezonda daha çok gençleri ve spor giymeyi sevenlerin beğeneceği tasarımlarla karşımızda. Soğuyan havalar, beraberinde daha kalın dış giyim ürünleri tercih etmemizi gerektiriyor. Daha sıcak tutan kap modelleri ile hem soğuk havalarda üşümez hem de daha şık ve spor giyiminizle her zaman bir adım önde olabilirsiniz.

Kap modelleri gerek kesimleri, kumaş özellikleri ve gerekse kullanılan renkleriyle hemen her zaman dış giyimin çok tutulan modellerinden. Tesettür giyim yaşının her geçen gün biraz daha aşağıya doğru yönelmesi, pek çok marka ve moda tasarımcısının koleksiyonlarında önceliği gençlere ayırmasına neden oldu.


Yeni sezonda pek çok modelini inceleme fırsatı bulduğumuz yeni kap modelleri, şık tasarımları, spor kesimleri ve kullanılan aksesuar detaylarıyla daha hareketli.

Sonbaharın Rengi Vizon

Vizon rengin kullanıldığı kap modelinde kullanılan petek örme kumaş, sonbahar ve kış aylarında sizi üşümekten kurtarabilir. Asimetrik kesimli modelde kullanılan geçmeli sivri yakalar hem spor hem de estetik bir havayı birlikte yakalamaya yetiyor.

Geçmeli Yaka Kap Modeli

Geçmeli yaka özelliği tek düğme ayrıntısıyla birleştirilerek daha gösterişli bir havaya sokulan kap modelinde vatkalı apolet ve düğme detaylarıyla zarafet dolu görünüm, özel tasarım cep detayıyla gençlerin ilgisini çekmeyi başarıyor.
Hem spor bir kap hem de hemen her ortamda rahatlıkla kullanılabilen dış giyim ürünü seçiminde sizler için iyi bir alternatif olabilir. Sezonun moda rengi vizon sonbaharı çağrıştıran rengiyle beğenilen renkler arasındaki yerini korumayı başarıyor.

Kolayca Kombinleyin


Tercihe göre somon ya da gold renklerde kullanacağınız şal ile çok şık ve spor bir kombin yakalamanız oldukça kolay olacaktır. Vizon kap modelini kalın kazaklarınız ya da bluzlarınızla birlikte rahatlıkla giyebilirsiniz. Kap modeliyle birlikte pantolon ya da pantolon etek iyi bir seçim olabilir. 

Bu Modellere De Bir Bakın

0 yorum

YENiLiKLERDEN HABERDAR OL

Günün Tesettür Kombinlerini ve Tüm Yenilikleri E-Postasınzdan Takip Edin.