, , , ,

2016 Sonbahar Kış Pardesü Modelleri

11:48:00

Tesettür dış giyimin tutulan modellerinden biri olan pardesüler, 2016 sonbahar kış sezonunda da yenilenen modelleriyle tesettürlü bayanların beğenisine sunuldu. Geçtiğimiz sezona göre biraz daha spor tarza kavuşan pardesülerde en bol çeşit yine gençlere yönelik.
Tesettürlü bayanların dış giyimde çok daha özenli oldukları kesin. Ancak gerek feraceler, gerekse kapların da yoğun olarak kullanıldığı dış giyimde pardesünün yerini ayrı tutmak gerekiyor. Kolay kullanımı ve daha estetik duruşuyla hemen her ortamda kolaylıkla giyilebilme özelliklerini göz önüne aldığımızda pardesülerin neden bu kadar tercih edildiklerini de anlamış oluruz.
2016 Sonbahar Kış Sezonunda Kemerli Pardesüler
Yeni sezonda pardesülerde daha spor bir duruş sergileyen kemerli pardesüler, cep ve dantel ayrıntılarıyla oldukça çok satıyor. Gerek kullanılan kumaşı ve gerekse kesim özellikleriyle daha asaletli bir havayı yakalayabileceğiniz pardesü modellerini hem gündelik yaşamda hem de katılacağınız özel davetlerde ve işyerinde de rahatlıkla giyebilirsiniz.

Öncelikle kumaş, polyester, pamuk ve elastan karışımıyla hazırlanarak daha kolay kullanımlı ve rahatlık sağlıyor. Esneyebilen elastan kumaş çok daha rahat bir hareket alanı sağlıyor. Belde kullanılan dantelli kemerler arka bölümde fiyonk şeklinde bağlanarak kıyafete şık bir hava katan pardesüde kullanılan önden düğmeler pardesüyü hareketlendirmiş. Pardesülerde son yıllarda görmeye alışkın olduğumuz cep ayrıntılar ise kıyafete spor bir hava katarak gençlerin beğenisini kazanıyor.

2016 Sonbahar Kış Sezonunda Önden Fermuar Modası Pardesüyü Sardı
Yeni sezonda ferace ve kap modellerinden alışkın olduğumuz önden fermuarlı modeller, pardesü modellerinde de kullanılmaya başladı. 



Önden fermuarlı modellerin kullanım kolaylığı ve spor kesimleriyle hareketlendirilen pardesü modelleri, 2016 sonbahar kış koleksiyonlarında boy gösteriyor. Gerek rahat kullanımı ve giy-çık bir ürün olarak kullanılabiliyor oluşları bu tarzı seven tesettürlü bayanların oldukça beğendiği modellerden biri. Özellikle gençlerin dış giyimde tercihi olan modeller, yakasında kullanılan yine fermuar detayı ile daha da hareketlendirilmiş. Rahat kullanımı ve kaliteli kumaşıyla severek ve uzun süre giyebileceğiniz pardesü modellerini sonbaharın rüzgarlı ve serin günlerinde giyebileceğiniz gibi soğuk kış günlerinde de kullanabilirsiniz.


Bu Modellere De Bir Bakın

0 yorum

YENiLiKLERDEN HABERDAR OL

Günün Tesettür Kombinlerini ve Tüm Yenilikleri E-Postasınzdan Takip Edin.