, , , ,

En Yeni Tunik Modelleri

06:00:00

İster tesettürlü isterse normal giyimi tercih edenlerin vazgeçemediği kıyafetlerden biri olan tunikler, kullanım kolaylığı ve daha şık bir kombin yakalamak isteyenlerin öncelikli tercihi olabiliyor. Yen sezonda şık ve kaliteli kumaşlarla hazırlanan tunikler, uzun süre severek giyebileceğiniz kıyafetlerden biri.
Farklı renk seçenekleriyle, hemen hemen tüm kıyafetlerinizle birlikte kullanabileceğiniz tunik modelleri, tarzınızı yansıtabileceğiniz en iyi alternatiflerden biri olabilir. Pek çok markanın kullandığı krep kumaşın kullanım rahatlığıyla günlük yaşamınızda daha uzun süre kolaylıkla kullanabilirsiniz.


Asimetrik kesimi ve gizli düğme detayı ile hem sade hem rahat bir tunik modeli çıkmış ortaya. Daha dar kol kesimi ve yakasıyla hem zarif hem de estetik bir duruş sergileyen tunik modeli, farklı renk tercihlerinize de cevap verebiliyor. Kararlı çizgideki manşetler düğmelerle hareketlendirilmiş. Kolay giyilebilen ve kolay kolay kırışmayan krep kumaşın kullanıldığı tuniğin dikimi de kendisi de kaliteli.

Herkesin Kullanabileceği Tunik
Tesettürlü bayanların yanında normal giyimi tercih edenlerin de günlük yaşamda rahatlıkla kullandıkları tunikler, hemen herkes tarafından rahat giyimin önemli ürünlerinden biri. Pantolon, etek ya da pantolon etekle birlikte kullanım sunması kendi tarzını günlük yaşamda da göstermeyi dileyenleri için iyi bir alternatif olabilir.

Tunik Modellerinde Krep Kumaş Kullanım Kolaylığı Sunuyor
Tuniklerde ve dış giyimde kolay kullanım alanı bulan krep kumaşlar iki önemli özelliği ile çok tercih ediliyor. İlki kumaşın kolay kırışmaması nedeniyle her an giyinebilmesini sağlıyor, sürekli olarak ütüleme gerektirmemesi önemli bir kolaylık sağlıyor. İkinci önemli özelliği ise kumaşın kolay deforme olmadan uzun süre aynı kaliteyi koruyarak kullanılabilmesi. Bu iki önemli özelliği sayesinde krep kumaşla hazırlanmış tunik modellerini daha uzun süre özellikle günlük yaşamınızda rahatlıkla giyebilirsiniz.



Bu Modellere De Bir Bakın

0 yorum

YENiLiKLERDEN HABERDAR OL

Günün Tesettür Kombinlerini ve Tüm Yenilikleri E-Postasınzdan Takip Edin.