, , , ,

Tesettür Ferace Modelleri 2016

14:06:00


Tesettür dış giyimin moda ürünlerinden biri feraceler, 2016 modasında da adından sıkça söz ettirecek yenilenen modelleriyle daha spor bir tarza büründü. Gerek kullanım kolaylığı ve gerekse hemen her ortamda rahatlıkla kullanım alanı bulması, feracelerin pek çok tesettürlü bayan tarafından tercih edilmesini sağlıyor. 


Tesettür Ferace Modellerinde Önden Fermuar Modası

Yeni sezonda, geçtiğimiz sezona damga vuran önden fermuarlı modeller biraz daha spor kesimleri, cep ve aksesuar ayrıntılarıyla daha çok beğenilecek. Dış giyimde kolay giyim ürünlerinden olan feraceler, giy-çık özelliği ile özellikle gençlerin talep ettiği ürünler arasında yer alıyor. Bu nedenle pek çok marka ve moda tasarımcısının ferace modellerinde daha spor ve kıyafetleri hareketlendiren detaylara yer veriyorlar.

Bisiklet Yaka Çok Kullanışlı

Pek çok renk seçeneğinin yanında hem zarif hem de şık görünmenin alternatifi olan ferace modellerinde kullanılan bisiklet yaka, hemen her bağlanma şekline uygun şal ve eşarplarla uyumlu olarak kullanılabiliyor. Bu yönüyle pek çok modelde kendine kolayca yer bulabilen bisiklet yaka modeller feracelere de kullanım kolaylığı sağlıyor. 

Giy-Çık Ürünler Tercih Ediliyor

Önden fermuarlı olarak tasarlanan kıyafet kullanım kolaylığı sunarken, desen olarak da fermuarların kullanılması kıyafeti biraz daha hareketlendirmeye yetmiş. Özellikle gençlerin severek giydiği giy-çık üründe kullanılan cep detayıyla daha spor bir hava yakalayan ferace modelleri, sadeliği ön planda tutan, daha küçük ayrıntılarla zarafetin nasıl yakalanacağını bilen zevk sahibi tesettürlü bayanların beğenisine sunuluyor.

Ferace İle Birlikte Şal Tercih Edin

Dış giyimin vazgeçilmez modellerinden feraceler, tercihe göre şalla birlikte kombinlenirse çok daha estetik bir duruş yakalıyor. Kıyafetinizin rengine uygun olarak giyebileceğiniz ayakkabılar ve sezonun modası şık çantalarla gerçekten iyi bir kombin yakalayabilirsiniz.

Bu Modellere De Bir Bakın

0 yorum

YENiLiKLERDEN HABERDAR OL

Günün Tesettür Kombinlerini ve Tüm Yenilikleri E-Postasınzdan Takip Edin.