, , , , ,

Balık Abiye Modelleri

13:57:00


 Cazibesini hiç yitirmeyen balık abiye modelleri artık tesettür abiye modellerinde de sıklıkla kullanılıyor. Rahat kullanımı ve gösterişli modelleriyle tesettür balık abiye modelleri şık bayanların tercihleri arasında.

Balık abiyeler, şimdilerde şifon, payetli, dantelli modellerin yanı sıra, trend renkler olan ekru, mürdüm, fuşya ile daha popüler kıyafetler arasında yer alıyor.

Bir balık abiye giyen tesettürlü bayanların iki önemli kazançları var. Birincisi rahat kullanımları, deneyenler bu ürünleri yine giymek isteyeceklerdir. İkincisi ise eğer kısa boyluysanız, geniş etek abiyeler sizleri olduğunuzdan da kısa gösterecektir. Ama tesettür balık abiye modelleri kısa boylu bayanların deyim yerindeyse imdadına yetişiyor.

İster kısa boylu olun, ister uzun  ya da orta boylu, balık abiyeler sizlere çok daha şık ve göz dolduran bir hava katacaktır. Elbette karar sizin.


Yeni moda renkler ekru, fuşya, mürdüm gibi büyülü renklerin peşinden gitmek istiyorsanız, bu sezon tesettür balık abiye modellerinde bu renkleri mutlaka denemelisiniz.

Kombin Önerileri: Balık abiye modelleri için öncelikli olarak tercih edeceğiniz renge uygun bir şal ve şal ile aynı renkte abiye çantalar tercih edebilirsiniz. Eğer kıyafetinizde gold payetler ya da taşlı ayrıntılar yer alıyorsa ve bunlar abiyenin ilk göze çarpanı durumundaysa bu renklere uygun bir şal ya da eşarp ile birlikte yine uygun bir abiye çantayla şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.



Bu Modellere De Bir Bakın

0 yorum

YENiLiKLERDEN HABERDAR OL

Günün Tesettür Kombinlerini ve Tüm Yenilikleri E-Postasınzdan Takip Edin.