, ,

2016 Sonbahar Kış Abiye Modelleri

16:46:00

Hepimiz için özel geceler ve davetler, yaşamımızda en özel anlarımızı oluşturuyor. Elbette bu özel anlarda giyimimizin de özel olması gerekli. Tesettür giyimin en özel kıyafetleri olan abiyeler, yeni sezonda sunulan göz alıcı modelleriyle şık giymeyi seven zevk sahibi bayanların tercihi durumunda.
Her anının dolu dolu geçmesini istediğiniz günlerde imdadımıza yetişen tesettür abiyeler, yeni sezonda hem kesimleri, hem de kullanılan kumaşlarıyla biraz daha haraket kazanmış.

Peplum Abiye Geri Döndü, Ancak Bu Kez Dantelli
1940 lı yılların modası, zaman zaman geri dönerek modaya damgasını vurmaya devam ediyor. Son olarak 2012 yılında aramızda olan peplum modeller, yeni sezonda tesettür abiyelere konuk oluyor. Ceket bölümüne ek bir etek olan peplum, dantellerle buluşarak tesettür abiye modellerine yeni bir tarz katıyor.



Bisiklet yaka kesimi ile tüm eşarp ve şal bağlanma işlemlerini kolaylaştıran abiye modelinde kullanılan peplum elbise, dantel ayrıntılarıyla çok daha farklı bir hava kazanmış. Bel bölümünde kullanılan taşlı kemer, abiyenin arkasında hoş bir fiyonk oluşturuyor. Vizon, fuşya ve saks modellerinin çok beğenildiğini de söylemeliyiz. Üst bölümde kullanılan dantel ayrıntılarla zarafetine bir artı kazandıran abiyenin balık eteği oldukça şık duruyor. Tercihen kullanabileceğiniz gümüş şal ve abiye çantayla çok iyi bir kombin yakalayabilirsiniz.

Abiyede Göz Kamaştıran Şifon Pelerin
Yeni sezonda favori abiye modellerinden biri olan şifon pelerinli abiyeler, gerek kaliteli kumaşı ve gerekse dikimi ile pek çok tesettürlü bayanın tercih ettiği modeller arasında.


Uçuşan şifon pelerinle gecenin zarafetine damganızı vurmaya hazır olun. Dar kol kesimleri ve rahat kullanım imkanı sağlayan eteğiyle de çok şık duran abiyenin dilerseniz pelerinini çıkarabilirsiniz. Maşetlerde ve etek altında detay olarak da kullanılmış drapeli kumaşın şifon bölümü çok şık duruyor. Bisiklet yaka modeli ile şal ve eşarplar için çok daha kolay bir kullanım alanı sağlayan abiye ile birlikte giyebileceğiniz somon rengi şal, kıyafetle aynı renkteki ayakkabılar ve abiye çantanızla çok şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Hem mağazalarda hem de elektronik mağazalarda hemen tüm bedenlerini bulabilirsiniz. 

Bu Modellere De Bir Bakın

0 yorum

YENiLiKLERDEN HABERDAR OL

Günün Tesettür Kombinlerini ve Tüm Yenilikleri E-Postasınzdan Takip Edin.