, , , ,

Olivia Ceket Ekru Minel Aşk

14:52:00


2000’li yıllarında tesettür giyimin tanıştığı uzun ceket modelleri arasında, bir yaşam biçimi olarak tesettür giymeyi seven bayanların tercih ettiği Olivia Ceket yıldızı her geçen gün parlayan moda markası  Minel Aşk  modellerinde kullandığı kaliteli kumaşları ve dikim kalitesini bir adım ileriye taşıyor.  Kendine güvenen tesettürlü bayanların severek giydikleri Ekru rengi ile birlikte uzun ceketlerden biri olan Olivia Ceket severek giyeceğiniz güzel bir model.  Giyiminde şık ve zarif detaylara önem verenlerin iyi birer alternatif olarak gördükleri Ceket modelleri, rahatlık ve kolay kullanım sunuyor.  Yenilikçi çizgilere sahip Olivia Ceket Minel Aşk  markasının vizyon ürünlerinden biri.

Ceket Modeli Kombin Oluşturma                

Kıyafetlerde bütünlük oluşturan kombinleri oluşturmak için sanılanın aksine dikkat edilmesi gereken detaylar sizlerin çok daha şık görünmenizi sağlayabilir.  İlk iş olarak tercihler yaparken alternatiflerden kaçmayın.  Bunu yapmanız hem zarif hem de şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. Minel Aşk markasının Olivia Ceket için sunduğu geniş renk seçeneği sayesinde sizin favoriniz olan bir renk mutlaka var.               

Olivia Ceket Modeli İçin Giyilecek Ortamlar               


Şık giyimde dikkat edilmesi gereken konulardan biri de kıyafetin bulunulan yere ve ortama uygunluğu şıklığınızı doğrudan etkiler.  Bunun bir sonucu olarak estetik bir görünüm için giydiklerimizin ortama uygunluğu da dikkate alınmalıdır.   Yeni modellerin tanıtımlarını yazmaya çalıştığım blog sayfamda kategori başlıklarında beğendiğim ve sizin de beğeneceğinize inandığım pek çok model var.             

Bu Modellere De Bir Bakın

0 yorum

YENiLiKLERDEN HABERDAR OL

Günün Tesettür Kombinlerini ve Tüm Yenilikleri E-Postasınzdan Takip Edin.