, , ,

Kalem Etek Mürdüm SomFashion

14:31:00

Tesettür giyimde tutulan modellerden Kalem Etek tesettür giyen gençleri, hazırladıkları masalsı tasarımlarla cezbeden SomFashion  ürünlerinden yalnızca biri. Sezonun trend renklerini taşıyan Mürdüm rengi sevenler için  tasarlanan kalem etek son dönemin tutulan modelleri arasında. Giyimde kaliteden vazgeçmeyen muhafazakar bayanların  iyi birer alternatif olarak gördükleri etek modelleri internette en çok satanlar listesindeki yerini koruyor.  Rahat kalıplara sahip Kalem Etek SomFashion  markasının hem şık hem de gösterişli ürünlerinden.

Etek Kolay Kombin Önerileri                

Giyiminizle fark atabilmenizde sizlere yardımcı olacak giyiminizin bir bütün olduğu üzerinde iki defa düşünmek gerekiyor.  İlk başta hangi parçanın daha önemli olduğuna karar verin.  Kararlarınız sizi yansıtabilir, hem zarif hem de şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. Mürdüm kalem etek ile birlikte kombinleyeceğiniz ekru ya da beyaz gömlekler sizi çok daha şık bir görünüme kavuşturabileceğini unutmayın. Yine eteğinizle aynı renk şal ya da eşarp tercihinizle çok şık bir duruş yakalamanız kolaylaşabilir.         

Kalem Etek Modeli Giymeyi Denemek İstiyorum               


Kıyafet seçiminde hepimizin hem fikir olduğu konulardan biri olan, kıyafet seçimimizde mekana ve ortama uygunluk da önemli.  Bunun sonucu olarak uyumlu bir dış görünüşte her zaman mümkün olmayabiliyor.  Yeni modelleri ve tasarımlarıyla tesettür ile ilgili farklı kıyafet önerileri sunduğum internet sitesinde kategori başlıklarında beğendiğim ve sizin de beğeneceğinize inandığım pek çok model var.             

Bu Modellere De Bir Bakın

0 yorum

YENiLiKLERDEN HABERDAR OL

Günün Tesettür Kombinlerini ve Tüm Yenilikleri E-Postasınzdan Takip Edin.