, ,

Petek İşlemeli Elbise Hardal Nurkombin

15:14:00

2016 sezonunda büyük beğeni toplayan ürünlerden Petek İşlemeli Elbise kendi kategorisinde ilklere imzasını atmayı kurumsal kimliğiyle bütünleştirmiş Nurkombin imzalı ürünlerden birini oluşturuyor. Yalnızca bu ürün için değil, tüm giyim ürünlerinde kullanılan hardal rengi ve tasarımında kullanılan petek işlemeli olarak beğenilen ve sevilen modellerden.  

Tesettür giyimde zarif ve şık giyimi sevenlerin trend olarak gördükleri Elbise modellerinden.  Kaliteli kumaşın kullanıldığı Petek İşlemeli Elbise Nurkombin markasının özelliklerini taşıyor.

Elbise Kolay Kombin Önerileri                

Kombin oluştururken  kombin hazırlarken dikkatli olmalısınız.  İlk iş renk kartelası kullanırsanız renk tonlarında daha az hata yaparsınız.  Renklere dikkat etmeniz özel günler ve davetlerde değil, daima şık olabilirsiniz.              

Petek İşlemeli Elbise Modeli İçin Ortam Önerileri               


Bu konuda dikkat edilmesi gerekenler,  her ortamda her kıyafeti giymek ne yazık ki mümkün değil.  Bu sebepten dolayı kendinize çok daha fazla güvenebilmenizde giymimizde dikkat etmemiz gereken pek çok durum söz konusu.   Sitemizde paylaştığımız 2016-2017 modasına dair pek çok model bulunuyor.             

Bu Modellere De Bir Bakın

0 yorum

YENiLiKLERDEN HABERDAR OL

Günün Tesettür Kombinlerini ve Tüm Yenilikleri E-Postasınzdan Takip Edin.