,

Salkım Abiye Pınar Şems

15:45:00

Salkım Abiye, artık bir dünya markası olan Pınar Şems imzalı iddialı abiyelerden biri. Lila rengin büyüsünü tül ve apliklerle tamamlayan tasarımcı, özel davetlerin, nişan ve nikah için tasarladığı Salkım Abiye modeli günün en iddialısı olmayı hak edenlerle buluşturuyor.


Kullanılan zarif ve dökümlü tül, kıyafeti apliklerle biraz daha hareketlendirmeye yetiyor. Özellikle abiye ile aynı renge sahip türbanın üzerinde yine katlı olarak hazırlanan ve kullanılan başörtüsü son dönemde tesettürlü bayanların sıklıkla kullandıkları hayal tül türban modeli duvak tarzı ile göz dolduruyor.

Salkım abiyenin boy ve dökümlü yapısını oldukça beğendiğimizi söyleyebiliriz. Birlikte kombinlenecek abiye çantalar ve yüksek topuklarla çok şık bir görünüm kazanmanız kolaylaşıyor. Kıyafetin ön bölümünde kullanılan apliklerde gümüş esintisine eşlik eden çiçek desenler abiyeye yaklaşan yaz günlerinin sıcak havasını taşımaya yetiyor.

Lila rengi seven ve lila abiye modelleri arasında seçim yapmak isteyen gençlerin nişan ve kına gecelerinde de kullanabilecekleri bu model diğer abiyelere oranla biraz daha pahalı. Ancak buna değeceğine emin olabilirsiniz. Hem tasarımı hem de duruşuyla günün eni olmak isteyenler acele etsinler. Bayram üzeri indirimli fiyatlardan yararlanmak maddi olarak avantaj sağlayabilir.





Bu Modellere De Bir Bakın

0 yorum

YENiLiKLERDEN HABERDAR OL

Günün Tesettür Kombinlerini ve Tüm Yenilikleri E-Postasınzdan Takip Edin.